Eleva Musoiu Ruxandra , clasa a III- a B, prof Mircea Georgiana a participat la Concursul judetean Povesti matematice de la Sc. Gim M.Eminescu alaturi de 139 elevi si a obtinut 86 puncte , fiind pe locul 7 . Bravo, Ruxi!

Felicitari elevelor Caracostea Hrisa si Musoiu Ruxandra cls a III-a B, prof Mircea Georgiana pentru participarea la Concursul judetean Decembrie ,suflet romanesc – limba romana, unde au obtinut 82,80 si 82,50. Bravo, fetelor!

Felicitari elevei Musoiu Ruxandra cls a III-a B, prof Mircea Georgiana pentru participarea la Concursul judetean Asi in matematica clasificandu-se pe locul 16 din 101 candidati.Felicitari!

Ziua copilului a fost prilej de bucurie pentru elevii clasei a II a B, prof. Mircea Georgiana

Elevele Musoiu Ruxandra și Caracostea Hrisa din clasa a II a B, prof. Mircea Georgiana au ajuns în finala Concursului Național Gazeta Matematică obținând punctaje mari. Felicitări, fetelor!

Eleva Musoiu Ruxandra, clasa a II a B, prof. Mircea Georgiana a obținut premiul al II-lea la Concursul interjudețean „Suntem copii, suntem prieteni”. Felicitări!

Elevii clasei a II-a B, prof. Mircea Georgiana, au fost găzduiți de Muzeul Județean Argeș, Pitești. Curioși și încântați elevii au călătorit prin pagini de istorie, au văzut animale, păsări, dinozauri și plante, iar florile de mină și-au dezvăluit frumusețile din adâncurile pământului. Mulțumim, gazdelor

Elevii clasei a II-a B, îndrumați de prof. Mircea Georgiana, au reușit să rezolve probleme dificile la Concursul Județean de Matematică Universul Campionilor, acumulând 90 de puncte Musoiu Ruxandra și 75 de puncte Caracostea Hrisa.

BRAVO, FETELOR!

Dragobetele, un concurs judetean le-a daruit medalii si premii elevilor talentati, din clasa a II-a B condusi de prof. Mircea Georgiana.

Pulpa Bogdan – Premiul II

Vladu Karina – Mentiune

Felicitari! Suntem mandri de voi!

Azi, 9 aprilie, ne-am bucurat alături de Căsuța cu povești muzicale. Am fost singura școală din Pitești aleasă în acest proiect. Spectacolul interactiv a fost interpretat de actori talentați care au transmis elevilor valori în spiritul diversității și toleranței prin muzică, poveste și joc. Vă mulțumim că ne-ați ales!

Sărbătoare la “arghezisti”- Festivitatea de premiere a celei de-a III-a ediții a Concursului Judetean Dragobetele. Oaspeți dragi, oaspeți de seama, colaboratori, prieteni, uniți in jurul prichindeilor emoționați. Părinți care sorb bucuria din ochii copiilor și dascăli care simt bucuria muncii împlinite și care pot spune: “Hai ca iar ne-a ieșit!

Veselia primăverii mult așteptată! O primăvară senină în suflet vă urează elevii cls. a II-a A, prof. Luminița Dascălu

Elevii clasei a II-a A, prof. Luminița Dascălu, au adus primăvara în clasă prin desenele realizate astăzi de ei!

O primăvară frumoasă vă urează elevii clasei întâi! Prof. Vasile Roxana

Activitate la Comisia metodică pentru învățământ primar. Primăvara a fost întâmpinată de elevi cu multă bucurie și culoare, talent și pasiune!

Prof. Badea Denisa

Prof. Popescu Liliana

Clasa a II-a A, prof. Luminița Dascălu, urează tuturor mămicilor ”La mulți ani!”

La mulți ani! O primăvară frumoasă! Felicitări de 8 martie, AVAP, clasa a II-a B, prof. Mircea Georgiana

O secvență din lecție la CLR – citirea pe roluri, dramatizare Vrăjitorul din Oz.

Clasa a II-a B, prof. Mircea Georgiana

Serbarea de Crăciun, prof. Mircea Georgiana, Surdu Mihaela, Benga Mirela în colaborare cu preotul Zahiu Cătălin

Serbare „Uite, vine Moș Crăciun” – grupa mică, prof. Muscalu Aida

La colindat, clasa a II-a A, prof. Luminița Dascălu (decembrie, 2018)

Astăzi, 17.12.2018, am realizat din materiale refolosibile un suport pentru creioane, șervețele, bijuterii etc. cu chipul vesel al Broscuței Oac! Elevii clasei a II-a A, prof. Luminița Dascălu. Felicitări, dragii mei elevi!

Excursie Pitești – Dino Parc organizată de elevii clasei a II-a A, prof. Luminița Dascălu

Clasa a II-a A, prof. Luminița Dascălu

Elevii clasei a II-a B – prof. Mircea Georgiana, împreună cu părinții și bunicii au sărbătorit Festivalul Prăjiturilor. Mulțumim pentru colaborare! Sunteți minunați!

Clasa a II-a B, prof. Mircea Georgiana

Pictură pe piatră și pe plastic

Dramatizare după lecturi citite la orele de curs de către elevii clasei a II a A

„Un măr pe zi ține doctorul departe”.

Bucurie, creativitate, implicare. DOVLEACUL FERMECAT – activitate în parteneriat cu părinții.

Halloween – clasa a IV-a B

EU Code Week 2018 – clasele a III- a
Am învățat sa programăm un mic joc (octombrie, 2018)

Grădiniță – grupa mică și grupa mijlocie

Clasa a IV-a B a realizat în echipă proiectul „Ciclul de viață”. Au fost prezentate ciclurile de viață pentru broască, viermele de mătase și pești. S-au citit curiozități și s-au prezentat imagini din enciclopedii. Munca în echipă le-a plăcut. Vă felicităm! (octombrie, 2018)